Väskan – konsten att glädjas över småsaker

Runt om oss rasar börserna, fotbollshuliganerna har återuppstått och i England plundras och bränns såväl vanliga människors butiker som stora kedjor av arga ungdomar. Ur led är tiden liksom. Det finns så mycket att oroa sig för i dessa tider. Därför är det kanske extra viktigt att kunna glädja sig åt lite mer triviala saker i tillvaron. Som nya handväskor till exempel.

Idag hade jag, som är en ivrig twittrare (följ gärna @carinakit ) en kul, trivial konversation med @RealRaftsjo om en supersnygg handväska som hon köpt. 

Så  här gick konversationen http://storify.com/realraftsjo/en-vaska  (Anna skriver även en bloggen Raftsjö ~ from my point of view som ni borde läsa) Kanske inte den mest seriösa konversationen på tiwtter idag. 

Men. Ibland måste man ta lite ledigt från allt elände och bara låta sig glädjas av de lite mer vardagliga sakerna och då kan ett turkost foder med småblommor på vara perfekt!

Annonser

One thought on “Väskan – konsten att glädjas över småsaker

  1. Hmm, jag förstår vad du menar men skippar just handväskor tror jag. Jag skippar nog saker att köpa överhuvudtaget, har som du vet noll behov på den fronten. Här shoppas inget om det inte är absolut nödvändigt, aptrist sysselsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s