Semester

Man blir lite galen av semester. Ledighet är vanebildande. Som opium för folket. Och det är väl därför som jag sitter här nu med adrenalinbultande hjärta i någon form av lättare ångest inför morgondagen. Första arbetsdagen efter en fyra veckors lång semester. Semesterabstinens.

Vi har haft det bra. Varit på Öland, i Göteborg och på Liseberg. På Liseberg tillbringade vi drygt sex timmar på terrassen till restaurangen Värdshuset och kollade repetitionerna på Lotta på Liseberg medans dottern och hennes kompis verkligen ”gjorde” nöjesparken.

Jag har hunnit varit duktig hemma också, inte så mycket som vi tänkt eftersom min kära make är MYCKET bättre på att ta det lugnt än jag.

Men på hela taget så har 2011 års semester varit bra. Nu är det bara drygt 4 månader till nästa ledighet som är julen. Och det lär vara århundradets sämsta jul med julafton på en lördag, eller nått. Men men. Vi får se om vi inte kan peta in en vecka i solen i februari. Då har man något att se fram emot. Lite mer galenskap.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s